Offerte Aanvragen

U ontvangt altijd een heldere offerte van ons, zodat u precies weet wat de kosten voor het verwijderen van asbest zullen bedragen. En dat u ook precies weet waar deze kosten voor in rekening worden gebracht. Wij bieden u de hoogste veiligheid en kwaliteit voor een scherpe prijs.

Voor het aanvragen van een offerte mag ons altijd bellen of mailen, of vul het onderstaande formulier in en wij nemen de zelfde dag nog contact met u op.

Neem contact op:
Bel: +31 6 22269289
E-mail: info@adsmilieutechniek.nl

ADS Milieutechniek
Tussendonk 130
4878 AM Etten-Leur

 

U ontvangt altijd een heldere offerte van ons, zodat u precies weet voor welke kosten u komt te staan en waar deze kosten voor in rekening worden gebracht. Wij bieden u de hoogste veiligheid en kwaliteit voor een scherpe prijs.

Wij kunnen u een offerte aanbieden nadat wij bij u op locatie zijn langsgeweest en wij het inventarisatierapport van u hebben ontvangen.

Vul het aanvraag formulier hieronder zo volledig mogelijk in. U kunt eventueel nog extra bestanden uploaden om uw aanvraag zo compleet mogelijk te maken. En wij brengen dan z.s.m. een offerte op maat voor u uit.