Bij calamiteiten bel: +31 6 22269289 24/7 Dienst

Tussendonk 130

4878 AM Etten-Leur

Bel

+31 6 22269289

E-mail

info@adsmilieutechniek.nl

Asbest laten verwijderen Bergen op zoom

Als u in Bergen op Zoom woont en op zoek bent naar een betrouwbare partner in de regio voor het verwijderen van asbest uit uw woning, garage of schuur, dan is ADS Milieutechniek de juiste keuze voor u. Onze ervaren projectleiders komen graag bij u langs om de situatie ter plaatse te beoordelen. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend, en we kunnen ook een inventarisatierapport voor u opstellen indien nodig. Persoonlijk contact en tevredenheid van onze klanten staan hoog in het vaandel. We zorgen ervoor dat u volledig ontzorgd wordt tijdens het gehele traject van asbestverwijdering. Als gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf is kwaliteit en veiligheid voor mens en milieu onze prioriteit.

Onze diensten zijn beschikbaar in Bergen op Zoom en omgeving, en we voeren onze asbestsaneringen uit volgens strikte procedures en met aandacht voor detail. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel! Neem gerust contact met ons op via 06-22269289 of info@adsmilieutechniek.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een locatiebezoek. We staan klaar om al uw vragen over asbestverwijdering te beantwoorden en u stap voor stap te begeleiden door het hele proces.

Voor het verwijderen van asbest is het altijd handig om voorafgaand een kijkje te nemen op locatie. Het asbest dat wordt verwijderd wordt door ons op een correcte wijze verpakt en volgens protocol afgevoerd. ADS Milieutechniek staat voor allround duurzame saneringen, dit houdt in dat wij volgens protocol en met aandacht en zorg voor mens en milieu het asbest verwijderen en afvoeren.

Heeft u verder nog vragen over het laten verwijderen van asbest? Of heeft u vragen over de stappen die u zult moeten nemen om asbest überhaupt te kunnen laten verwijderen? Neemt u dan direct contact met ons op. Onze medewerkers leggen u stap voor stap uit waar u rekening mee zult moeten houden. Wij ontzorgen onze klanten in alle opzichten en informeren u van A tot Z in het gehele proces rondom het verwijderen van asbest.

Asbest laten verwijderen bergen op zoom