Bij calamiteiten bel: +31 6 22269289 24/7 Dienst

Tussendonk 130

4878 AM Etten-Leur

Bel

+31 6 22269289

E-mail

info@adsmilieutechniek.nl

Asbest laten verwijderen Breda

Woont u in de Gemeente Breda en bent u op zoek naar een betrouwbare partij uit de regio om het asbest uit uw woning, garage of schuur te laten verwijderen? Dan bent u bij ADS Milieutechniek aan het juiste adres. Onze deskundige projectleiders komen altijd even bij u op locatie langs om een juiste inschatting van de situatie te maken. De offertes die zij opstellen zijn geheel vrijblijvend. Mocht u ook nog een inventarisatierapport nodig hebben, dan kunnen wij deze ook voor u laten opstellen. Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. Wij ontzorgen u van A tot Z in het gehele traject om het asbest te verwijderen. Als gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf is het voor ons een must om kwaliteit te leveren en veiligheid voor mens en milieu te garanderen.

Wij werken regionaal en komen in regelmatig in de Gemeente Breda Onze asbestsaneringen zijn van hoge kwaliteit en alles worden volgens procedure uitgevoerd. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel! Voor het laten verwijderen van uw asbest bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt ons het beste bereiken op 06-22269289 of per email info@adsmilieutechniek.nl.

Voor het verwijderen van asbest is het altijd handig om voorafgaand een kijkje te nemen op locatie. Het asbest dat wordt verwijderd wordt door ons op een correcte wijze verpakt en volgens protocol afgevoerd. ADS Milieutechniek staat voor allround duurzame saneringen, dit houdt in dat wij volgens protocol en met aandacht en zorg voor mens en milieu het asbest verwijderen en afvoeren.

Heeft u verder nog vragen over het laten verwijderen van asbest? Of heeft u vragen over de stappen die u zult moeten nemen om asbest überhaupt te kunnen laten verwijderen? Neemt u dan direct contact met ons op. Onze medewerkers leggen u stap voor stap uit waar u rekening mee zult moeten houden. Wij ontzorgen onze klanten in alle opzichten en informeren u van A tot Z in het gehele proces rondom het verwijderen van asbest.

Asbest laten verwijderen Breda