Bij calamiteiten bel: +31 6 22269289 24/7 Dienst

Tussendonk 130

4878 AM Etten-Leur

Bel

+31 6 22269289

E-mail

info@adsmilieutechniek.nl

Asbest laten verwijderen Oosterhout

Komt u uit de Gemeente Oosterhout en zoekt u naar een betrouwbaar asbestsaneringsbedrijf uit de regio voor het verwijderen van asbest uit uw woning, garage of schuur? Dan bent u bij ADS Milieutechniek altijd aan het juiste adres. Onze deskundige team komt van te voren altijd bij u langs op locatie om een juiste inschatting van de situatie te maken. Zij stellen dan geheel vrijblijvend een offerte op maat op, mocht u ook nog geen inventarisatierapport hebben, dan maken wij deze natuurlijk ook meteen voor u. Voor ons staat persoonlijk contact met onze opdrachtgevers altijd bovenaan in het vaandel. Daarom zorgen wij dan ook u van A tot Z ontzorgt wordt door het gehele traject. Als gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf is het garanderen van de veiligheid door ons altijd een must om kwaliteit te leveren.

Ons bedrijf werkt voornamelijk regionaal, ook komen wij regelmatig in de Gemeente Oosterhout De asbestsaneringen die wij uitvoeren zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit en wij garanderen dat alle werkzaamheden volgens standaardprocedure worden uitgevoerd. De klanttevredenheid staat bij ons bovenaan! Voor het  verwijderen van asbest bent u bij ons dus altijd aan het juiste adres! Om ons te bereiken kunt u altijd bellen op 06-22269289 of stuur ons een email info@adsmilieutechniek.nl. dan reageren wij dezelfde werkdag nog.

Verwijderen van asbest is het altijd handig om voorafgaand een kijkje te nemen op locatie. Het asbest dat wordt verwijderd wordt door ons op een correcte wijze verpakt en volgens protocol afgevoerd. ADS Milieutechniek staat voor allround duurzame saneringen, dit houdt in dat wij volgens protocol en met aandacht en zorg voor mens en milieu het asbest verwijderen en afvoeren.

Heeft u verder nog vragen over het laten verwijderen van asbest? Of heeft u vragen over de stappen die u zult moeten nemen om asbest überhaupt te kunnen laten verwijderen? Neemt u dan direct contact met ons op. Onze medewerkers leggen u stap voor stap uit waar u rekening mee zult moeten houden. Wij ontzorgen onze klanten in alle opzichten en informeren u van A tot Z in het gehele proces rondom het verwijderen van asbest.

Asbest laten verwijderen Oosterhout