Bij calamiteiten bel: +31 6 22269289 24/7 Dienst

Tussendonk 130

4878 AM Etten-Leur

Bel

+31 6 22269289

E-mail

info@adsmilieutechniek.nl

Asbest laten verwijderen Tilburg

Als u in Gemeente Tilburg woont en op zoek bent naar een betrouwbare partij voor het verwijderen van asbest uit uw woning, garage of schuur, dan bent u bij ADS Milieutechniek aan het juiste adres. Onze deskundige projectleiders komen graag bij u langs voor een nauwkeurige beoordeling ter plaatse. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, en we kunnen ook een inventarisatierapport voor u opstellen. Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers staat hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat u van A tot Z ontzorgd wordt tijdens het hele traject van asbestverwijdering. Als gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf is kwaliteit en veiligheid onze prioriteit.

Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Gemeente Tilburg en we voeren onze asbestsaneringen uit met hoge kwaliteit en volgens de juiste procedures. Klanttevredenheid staat bij ons voorop! Neem gerust contact met ons op via 06-22269289 of info@adsmilieutechniek.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een locatiebezoek. We staan klaar om al uw vragen over asbestverwijdering te beantwoorden en u te begeleiden in het proces van begin tot eind.

Voor het begin van de werkzaamheden om het asbest te laten verwijderen is het altijd handig om voorafgaand een kijkje te nemen op locatie. Het asbest dat wij verwijderen wordt door ons altijdop een correcte wijze verpakt, en daarna volgens protocol afgevoerd. ADS Milieutechniek staat voor allround duurzame saneringen, dit betekent dat wij volgens protocol, gronding en met zorg voor mens en milieu aan het werk gaan.

Mocht u verder nog vragen over het laten verwijderen van asbest? Of heeft u vragen over het proces? Neemt u dan direct contact met ons op. Één van onze medewerkers legt u dan stap voor stap uit waar u rekening mee moet houden. Kortom wij ontzorgen onze klanten dus in alle opzichten en informeren u altijd door het gehele proces rondom het verwijderen van asbest.

Asbest laten verwijderen Tilburg