Bij calamiteiten bel: +31 6 22269289 24/7 Dienst

Tussendonk 130

4878 AM Etten-Leur

Bel

+31 6 22269289

E-mail

info@adsmilieutechniek.nl

Asbestsanering

ADS milieutechniek is gespecialiseerd in totaaloplossing bij duurzame asbestsanering ADS milieutechniek heeft inmiddels 20 jaar aan ervaring opgebouwd in het gespecialiseerd verwijderen van asbesthoudende materialen uit woningen en bedrijfspanden. Wij richten ons op samenwerkingen in de zakelijke markt : aannemers, verzekeraars, woningbouwcorporaties, makelaars en vastgoed beheerders. Maar ook particulieren helpen wij graag verder om hun woning, garage of schuur asbestvrij te maken.

Respect voor mens en milieu staat bij ADS Milieutechniek hoog in het vaandel. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door in de asbest gespecialiseerde en gecertificeerde medewerkers.

Deze medewerkers hebben duurzaamheid en veiligheid altijd voorop staan tijdens de uitvoering van uw project. En voeren alle werkzaamheden uit volgens de hoogst geldende veiligheidsnormen.

Zorgvuldige open en effectieve communicatie richting opdrachtgevers & bewoners is tijdens een project van groot belang. Onze projectbegeleiding en planning is erop gericht om de overlast voor alle betrokkenen tot een minimum te beperken. Wij houden van het geven van duidelijkheid en openheid van zaken. Vanaf de start van het project tot aan de oplevering, wij onderhouden nauw contact met onze klanten om zo gezamenlijk tot een perfect eindresultaat te komen.

Wij nemen erg diverse projecten aan en hierdoor zijn wij creatief geworden in het meedenken met onze opdrachtgevers wat betreft het oplossen van complexe zaken op een zo duurzaam mogelijke wijze.

Ons team van deskundige medewerkers is erop gericht om alle projecten snel en volgens de nu geldende normen en eisen aan duurzaamheid op te leveren.